Dejana s Nedovićem u inat Stojkoviću

Agencije
Dejana s Nedovićem u inat Stojkoviću

Nakon što ju je ostavio, Dejana Živković prešla je s Vladimira Stojkovića na košarkaškog reprezentativca Nemanju Nedovića, igrača NBA tima Golden Stejt Voriorsa.

 Kako sa Stojketom nikako nije mogla da funkcioniše jer on nije imao vremena da se posveti njihovoj vezi onoliko koliko je ona željela, našla je novog dečka, s kojim je prije dvije večeri viđena u jednom beogradskom klubu, pišu srpski mediji.

- Dejana i Stojke nikako nisu mogli zajedno. Ona je od njega očekivala da provode zajedno 24 časa dnevno, a on na to nije navikao i takva veza ga guši. On želi da se posveti karijeri i sinu Lavu, to su mu prioriteti - kaže dobro obaviješten izvor:

- S druge strane, Dejana je mlada i željna pažnje, tako da je rešila da posle kraha veze sa Stojketom, a u inat njemu, uplovi u romansu s Nedovićem. Prvo su se dopisivali preko "Fejsbuka", da bi posle toga započeli romansu.

Inače, ona za nekoliko dana odlazi u Južnoafričku Republiku, gdje je dobila angažman, dok se Nemanja vraća u San Francisko da bi nastavio košarkašku karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana