Definitivno neću roditi više od troje dece

Agencije
Definitivno neću roditi više od troje dece

Poznata starleta Kim Kardašijan priznala je kako ne planira da ima mnogo djece. Iako su mnogi rekli kako je moguće i da Nort ostane jedinica, Kim kaže kako ne planira više od troje djece.

Izgleda da Kim neće poći stopama svoje majke Kris Džener koja je rodila čak šestoro djece. Nije osporila da sa reperom želi da ima veliku porodicu, ali smatra da je troje djece njen maksimum.

"Želim da imamo veliku porodicu, ali troje djece je za mene maksimum. Mislim da ne bih mogla da se porodim više od tri puta. Dugo sam mislila da će Nori biti jedinica, ali onda sam se sjetila kako je meni bilo lijepo sa mojom porodicom, sestrama i bratom, tako da ću morati da skupim snage za slijedeću trudnoću i porođaj", rekla je Kim u šouu Rajana Sikresta.

"Definitivno neću moći kao moja mama. Ona je luda, šestoro djece je rodila! Kada sam se porađala rekla sam mojoj majci da bi trebalo da joj dodele orden što se čak šest puta porodila", kaže oduševljeno Kim i ne krije činjenicu da je dugo nakon prorođaja želela da Nort Vest bude njihova jedina ćerka obzirom na tešku trudnoću i kilograme koje je dobila u tom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana