Dašić muva Soraju

Agencije
Dašić muva Soraju

Vladimir Dašić se ne smiruje! Iako je i dalje u turbulentnoj vezi sa Milenom Ćeranić, to ga uopšte ne sprečava da flertuje sa drugim djevojkama.

 Nakon što je nedavno bacio oko na pjevačicu Radu Manojlović, sada je poželio da se druži i sa atraktivnom starletom Sorajom Vučelić. Sve se dešavalo u klubu "Sinema", gdje je u separeu pored njegovog sjedila Soraja Vučelić sa svojim društvom.

- Vladimir je prošle nedelje sa kolegama iz košarkaškog kluba Budućnost slavio pobedu nad Partizanom u jednoj kafani. Nakon toga je želeo da slavlje nastave negde dalje pa je okrenuo nekoliko menadžera. Jedan od njih mu je rekao da će Soraja doći u "Sinemu" pa je insistirao da dobije separe odmah pored nje. Šta je dalje bilo naš paparaco nije uspeo da snimi, ali ljudi koji su se našli na licu mesta kažu da je Vladimir celo veče pokušavao da impresionira Soraju - rekao je izvor blizak menadžmentu ovog kluba a prenijeli su srpski mediji.  Inače Dašić je poznat po svojoj slabosti na poznate i nepoznate dame, a njegove afere nerijetko izlaze u žutoj štampi. Ipak to očigledno ne smeta njegovoj supruzi s kojom ima i dijete s obzirom da je i dalje u braku sa njim i pored silnih afera sa Ćeranićevom.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana