Danijeli Vranić prijatelji okrenuli leđa

Agencije
Danijeli Vranić prijatelji okrenuli leđa

Pjevačica Danijela Vranić se poslije dvije godine medijske pauze, u koju se povukla zbog zdravstvenih problema, vratila na muzičku scenu.

Ona je za srpske medije otkrila da je prošla kroz veoma težak period, kao i da su je mnogobrojne kolege razočarale. Pjevačica otvoreno priča da je prošla kroz pakao dok se borila sa hormonskim poremećajem, zbog kojeg se drastično ugojila, i priznaje da joj je većina prijatelja i kolega okrenula leđa kada joj je bilo najteže.

- Vraćam se na velika vrata sada kada sam potpuno ozdravila i puna energije. Uželela sam se scene, ali ću birati koliko ću da nastupam, jer ne želim da dovedem zdravlje u haotično stanje u kakvom je bilo - rekla je Danijela.

Ona je naglasila da je prolazila kroz pakao, prijatelji su je zaboravili, dok je bila bolesna a kolege su njen odlazak vidjele kao jedno radno mjesto više na splavu.

- Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo. Evo, i sada kada se vraćam, vratili su mi se i "prijatelji", i to bez trunke srama, ali ja sada znam s kim imam posla - razočarana je kraljica beogradskih splavova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana