Danijela ne pušta Ognjena samog

Agencije
Danijela ne pušta Ognjena samog

Ni u ludilu ga ne pušta samog. Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela kao da su vezani pupčanom vrpcom. On je juče otputovao u Carigrad, gdje će uraditi ekskluzivni intervju s Dženifer Lopez pred njen koncert u beogradskoj "Kombank areni" 20. novembra.

Ali nije mogao bez žene. Biće da joj nije baš bilo milo da ga pusti samog kod seksepilne svjetske zvijezde, pa je spakovala stvari i zapucala s mužem u Tursku. Što je sigurno, sigurno je.

Mediji su ih uslikali na aerodromu "Nikola Tesla". Tek što su stigli, Ognjen je ušao u prodavnicu i Danijeli kupio čokoladicu i sok. Dok je čekala svog dragog, prišli su joj, novinari, međutim, ona nije željela ništa da komentariše.

- Nemojte mene ništa da pitate, molim vas. O svemu što vas interesuje pričajte sa Ognjenom, to je njegov posao - kazala je Danijela. Kad se Amidža vratio, sa osmijehom se obratio medijima:

- Danijela i ja ćemo u Turskoj ostati najverovatnije tri dana. Drago mi je što ću uraditi intervju s Dženifer Lopez. Iskoristiću boravak u Carigradu da posetim Eminu Jahović i da zajedno s njenom porodicom napravimo interesantan prilog u njenoj vili. Biće svašta, pišu srpski mediji.

Možda bi nam još nešto rekao o Džej Lo da nije bilo Danijele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana