Dado Polumenta divljao ulicama Beograda

Agencije
Dado Polumenta divljao ulicama Beograda

Dado Polumenta jedan je od zvijezda estrade kojeg je baš briga za saobraćajne propise. On je nedavno divljao beogradskim ulicama, što je snimila ekipa "Paparaco lova", a prenijeli tabloidi u Srbiji.

Oni su zabilježili kako je pjevač samo u jednom danu dva puta prošao na crveno svjetlo svojim bijelim džipom marke "mercedes".
Prvi put Polumenta je u društvu djevojke Ane Đorđević, bivše žene Stefana Karića, koji je prije dva dana skinuo nanogicu, a u nedjelju se ženi, prošao kroz crveno svjetlo u toku dana, a zatim uveče, pošto su napustili jedan poznati beogradski restoran. Nije isključeno da je Dado tokom večere popio neku čašicu alkohola, ali je moguće i da je veoma nestrpljiv pa mu je bio problem da sačeka da se upali zeleno svjetlo na semaforu.
Dado je imao sreće što ga nije zaustavila policija, pošto je za prolazak kroz crveno svetlo zaprećena kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili zatvor do 30 dana, kao i šest kaznenih poena i zabrana upravljanja vozilom od najmanje tri mjeseca. Budući da je pjevač ponovio prekršaj, kazna bi mu bila duplirana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana