Dado odveo buduću suprugu u Tajland

Agencije
Dado odveo buduću suprugu u Tajland

Dado Polumenta je s djevojkom Anom Đorđević otišao na dvonedjeljni odmor u Tajland.

 Pjevač je ljubavnu vezu s bivšom suprugom Stefana Karića, sinom Sretena Karića, započeo prije nekoliko mjeseci, tako da im je ovo prvi duži odmor, na kojem će se svakako još bolje upoznati, pišu srpski mediji. Kako je već pisano, Ana i pjevač upoznali su se kad je ona počela da radi kao njegov vizuelni direktor, a ljubav je planula već na prvi pogled.

- Ana i Dado su sami u Tajlandu, ali će sigurno naći neko društvo koje poznaju jer naši ljudi obožavaju da idu tamo u ovo doba godine. Pjevač je za njega i Anu iznajmio vilu s bazenom, a imaju i poslugu, koja im je na raspolaganju tokom cijelog dana - kaže  izvor blizak ovom paru.

Nema sumnje da je ovo putovanje od presudnog značaja za njihovu budućnost, s obzirom na to da će tamo biti posvećeni isključivo jedno drugom. Inače, Dado je od Đorđevićeve stariji sedam godina. Ana studira Prirodno-matematički fakultet, trenira karate i potiče iz skromne porodice. Polumenta i ona su prvi put zajedno viđeni na promociji njegovog albuma "Ne dam ja na tebe", ali su i tad, kao i sad, krili svoju vezu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana