Da li je moguće: Džordž Kluni se ženi

Agencije
Da li je moguće: Džordž Kluni se ženi

Izgleda da je najpoželjniji neženja na svijetu, Džordž Kluni spreman da ovu titulu prepusti nekome drugom.

Kako mediji navode, nova djevojka holivudskog glumca Amal Alamudin potpuno mu je pomutila razum i već nakon samo par mjeseci veze oni su se vjerili.

Planovi za jvenčanje još uvijek nisu u toku, ali vjeridbu su proslavili sa bliskim prijateljima prošle nedjelje u jednom holivudskom restoranu.

"Džordž i Amal se trude da budu što diskretniji, ali ne pokušavaju ni da se kriju", povjerio je listu izvor blizak paru.

"Rekao bih da žele da ljudima koji su im dragi stave do znanja da je ovo stvarno, da planiraju da zauvijek ostanu zajedno", kazao je isti izvor, navodeći da je do vjeridbe došlo "ne tako davno".

Džordž Kluni je godinama bio sinonim za neženju uvijek okruženog ljepoticama, koje su nakon veze s njim sticale svjetsku slavu. Glumac je samo jednom bio u braku i to od 1989. do 1993. godine sa glumicom Talilom Balsam, a poznata je njegova izjava nakon toga da se "u tu avanturu više neće upuštati".

Amal je inače advokat za ljudska prava, a srpskoj javnosti je možda poznata kao pomoćnik sudije na suđenju Slobodanu Miloševiću u Hagu. Ugledna advokatica trenutno je pravna zastupnica Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana