Čola snimio Berberovu pjesmu?

Agencije
Čola snimio Berberovu pjesmu?

Hrvatska autorka Antonija Šola je prije dvije godine poklonila pjesmu makedonskom voditelju i pjevaču Žaretu Berberu, a zatim ju je prodala Zdravku Čoliću, pišu srpski mediji. Numeru "Što ti dadoh", koja se nalazi na Čolinom novom albumu "Vatra i barut", Šola je poklonila Žaretu u njegovoj emisiji "Koj te šiša", gdje je bila gost.

- Imam jedan tekst, ne znam da li će ti se svidjeti. Mogu da ti poklonim jednu pjesmu. I, naravno, ovo ništa ne košta - rekla je Antonija, a pošto je zajedno sa Žaretom otpjevala numeru, prokomentarisala je da je veoma iznenađena time kako mu numera dobro "leži".

Žare je aranžman priveo kraju i planira da je snimi. Međutim, po izlasku sa "Farme 5" doživio je neprijatno iznenađenje kad je čuo numeru koju je dobio na poklon.

- Bio sam neprijatno iznenađen i, slobodno mogu da kažem, prevaren! Svi su čuli da mi je Šola poklonila tu numeru, koju ću uskoro snimiti. Ne verujem da je Čola uopšte znao da je to dar meni - rekao je Žare. A kako će Zdravko reagovati, ostaje nam da vidimo.

Lažna fotografija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana