Cetinski nasamario Joksimovića

Agencije
Cetinski nasamario Joksimovića

Toni Cetinski i Željko Joksimović prekinuli su dugogodišnje prijateljstvo, a po svemu sudeći i saradnju, i to zbog koncerta u Makedoniji. Naime, hrvatski pjevač održao je u Skoplju, u hali "Boris Trajkovski" koncert, a kao specijalni gost pojavio se dvostruki predstavnik na "Evrosongu".

Kako pišu srpski mediji, a prenosi izvor sa lica mjesta, problem je nastao jer je Toni najavio Željkov dolazak u Skoplje, a srpskom najpopularnijem pjevaču to nije ni javio. Namazano, nema šta.

- Toni se dugo pripremao za koncert u Skoplju. Reklama je svuda išla, a na konferenciji za štampu je najavio i Željkov dolazak. Željku je javio tek nakon što je obavestio publiku. Sreća, pa je Joksimović profesionalac i otišao je zbog ljudi koji ga tamo vole, a i kako bi ispoštovao Tonija iako on njega nije - priča ovaj izvor i dodaje da Cetinski ni time nije bio zadovoljan pa je nakon koncerta bjesnio.

- Niko ne zna šta je zapravo bio problem u Tonijevoj glavi i zašto je bio besan. Izgleda da mu nije bila dovoljna jedna duetska pesma koju je Željko otpevao s njim nego je hteo više. Na afterpartiju nije želeo da progovori reč o Željku, a ni sam Joksimović nije ostao na zabavi - ispričao nam je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana