Ćeranićeva se preselila u Podgoricu

Agencije
Ćeranićeva se preselila u Podgoricu

Milena Ćeranić, pjevačica, preselila se u Podgoricu gdje je iznajmila stan zajedno sa košarkašem crnogorskim reprezentativcem Vladimirom Dašićem, s kojim već dvije godine uspješno održava vezu uprkos činjenici da je on za to vrijeme dobio dijete sa drugom ženom, pišu srpski mediji.

 Pjevačica se ove godine preselila u Podgoricu, gdje su Vladimir i ona iznajmili stan, te pjevačica u Srbiju dolazi samo radi nastupa, gostovanja, ali i zbog svoje porodice, koja živi u Kragujevcu. "Kažu da ne uspeva lep i pametan, već uporan, i Milena je upravo takva, ona je uspela da se izbori za svoju ljubav. Ona i Vlada već par meseci žive u Podgorici, gde su iznajmili stan.

Ljeto je provela malo na Crnogorskom primorju, ali bez partnera, jer je on imao obaveze. U Srbiju dolazi samo kada ima zakazan nastup, celo leto je bila na relaciji Podgorica-Budva-Beograd.

Na sve je bila spremna zbog Vladimira, a najveći dokaz koliko joj je stalo do njega je baš njeno preseljenje u Crnu Goru. Inače, on više nije sa Marijom, u kontaktu su samo zbog deteta i viđaju se isključivo zbog devojčice.

Vladimir i Milena se ludo vole i svi smo znali da će opstati i uspeti da se izbore za svoju ljubav", ispričao je izvor blizak Ćeranićevoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana