Cecu dočekuju kao Madonu!

Agencije
Cecu dočekuju kao Madonu!

Srpska folk zvijezda će u decembru nastupati u dvoranama u kojima su pjevale samo najveće svjetske zvijezde, poput kraljice popa i Kajli Minog. Svetlana Ražnatović će, nakon dvije godine, u decembru ponovo pjevati u Australiji.

U njenim hitovima moći će da uživaju stanovnici Perta, Sidneja i Melburna, a organizatori turneje, firma "Parada" potrudila se da sve bude dignuto na najveći mogući nivo. Ceca će se pred publikom pojaviti u elitnim dvoranama u kojima su do sada nastupale samo najveće svjetske zvijezde, poput Madone i Kajli Minog!

Kako saznaju srpski mediji, ulaznice za njene koncerte puštene su u prodaju prije dvadeset dana, a navala je tolika da se predviđa da će uskoro biti rasprodate u sva tri grada. Upravo zbog eminentnih mjesta na kojima će Ceca zapjevati, veliko interesovanje vlada ne samo među našim ljudima u Australiji - brojni ljubitelji muzike u "zemlji kengura" koji nemaju veze s bivšom Jugom poželjeli da čuju osobu koja je najavljena kao najveća balkanska superzvijezda.

Organizatori vode računa o svim detaljima, obezbijeđeno je vrhunsko ozvučenje za spektakle, tako da će koncerti po svemu biti prestižni u odnosu na one koje su do sada imali srpski pjevači u Australiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana