Ceca se posvađala sa Miroslavom

Glas Srpske
Ceca se posvađala sa Miroslavom

Poslije glasanja za kandidata Damira u "Pinkovim zvezdama", Miroslav se pobunio i rekao da je ljut što su ovog i prethodnog kandidata pustili, što je iznerviralo Svetlanu Cecu Ražnatović, pišu srpski mediji.

"Što si ljut, što si podigao stolicu?", besno je odgovorila Ceca, da bi Miroslav rekao kako je samo želio da mu da šansu da čuju drugu pjesmu. U njihov razgovor ubacio se i Milan Kalinić, koji je rekao da je uvijek na Cecinoj strani, ali kako sada misli da Miroslavljeva priča ima poentu. Međutim, Ceca ne odustaje i nastavlja da se raspravlja. "OK, ali što je onda podigao stolicu", rekla je pjevačica, dok joj je kolega Ilić dodao kratko: "E nerviraš me!" "I ti mene", odgovorila je Ceca i tu su prekinuli raspravu.

Kada je kandidat otpjevao drugu pjesmu, žiri ni dalje nije bio zadovoljan, te se oglasio i Haris Džinović.

"U pravu je Miroslav, moramo imati neki kriterijum". Međutim, Ceca je ponovo imala komentar i rekla da će to oni između sebe da riješe. Da Ceci nije dobar dan primjećujemo i po tome što je nakon nekoliko kandidata zamjerila i voditelju. "Od njega ne možeš doći do reči, prekidaš me stalno", rekla je Ražnatovićeva ozbiljnim glasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana