Ceca pjesmom zaradila za kaznu

Blic
Ceca pjesmom zaradila za kaznu

Svetlana - Ceca Ražnatović već je sakupila 500.000 evra, koliko iznosi treća i posljednja rata koju treba da uplati u državnu kasu najkasnije do kraja maja 2013. godine. I bez novogodišnjih angažmana pjevačica od nastupa ima dovoljno para za kaznu.

Folk zvjezda je zbog zloupotrebe službenog položaja na čelu FK Obilić bila osuđena na kućni pritvor i milion i po evra novčane kazne. Ona je već isplatila dvije rate vrijedne milion evra. Da joj problem neće biti da uplati i treću govori to da je nastupajući u okviru turneje "Ljubav živi" zaradila najmanje pola miliona.  

Ni pjevačica ni njen producent Aleksandar Milić ne žele da govore o njenim honorarima. Međutim, naši izvori u muzičkoj industriji tvrde da Ceca po klubovima nastupa za sumu između 10.000 i 15.000 evra. Ona sama je potvrdila da je zadovoljna učinkom.  

"Godina koja odlazi bila mi je u poslovnom smislu veoma uspešna. Kad bih mogla da biram, poželela bih da mi tako bude i u narednih 10 godina, a privatno je bilo svega i svačega, prijatnih i onih manje prijatnih događaja", rekla je.  

Mjesec dana nakon izlaska iz pritvora, Ceca je započela turneju nastupom u Frankfurtu. Imala je po dva nastupa u istom mjestu, pa je tako poslije dva koncerta u Nemačkoj, pjevala dva dana zaredom u Ljubljani.  

Imala je tri nastupa u Beču, a potom i po dva u Diseldorfu i Cirihu. U maju je pjevala u Parizu, Sofiju, Stokholmu, Kotoru i Minhenu, a u junu u Skoplju i Ljubljani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana