Ceca: Ne ispunjam ljubavne fantazije

Agencije
Ceca: Ne ispunjam ljubavne fantazije

Beograd - Najnovija u nizu neosnovanih tvrdnji u vezi sa ljubavnim životom pjevačice Svetlane Ražnatović Cece jeste povezivanje ove pjevačice sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, sa kojim je prošle godine u emotivnu vezu dovođena i pop zvijezda Nataša Bekvalac, prenose agencije.

- Navikla sam da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa mnom. Pošto sam umorna od svakojakih gluposti i izmišljotina koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu - rekla je Ceca.

Ona se jedva prisjetila da je dotičnog biznismena upoznala na svom nedavnom nastupu u Beču, kada je on u društvu svoje djevojke Mande i još jednog para iz Sarajeva prišao da se fotografiše s njom.

- Svako može poželeti da osvoji bilo koga na ovom svetu, ali to ne znači kako mediji treba da dozvole da neko bez ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak i ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije - bila je jasna folk diva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana