Ćazim u vezi sa Sandrom Obradović

Agencije
Ćazim u vezi sa Sandrom Obradović

Manekenka i bivša učesnica rijalitija "Farma" Sandra Obradović otpočela je tajnu romansu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, prenose mediji u Srbiji.

Atraktivna plavuša je već dvije sedmice na proputovanju s novim dečkom, pa su, iako svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, viđeni kako uživaju u njegovom luksuznom hotelu u Poreču, a zatim kako se kockaju u kazinu u Pragu koji je takođe u njegovom vlasništvu.
- Posle raskida veridbe sa sestrićem Bogoljuba Karića Aleksandrom Nedeljkovićem, Sandra je neko vreme bila sama, a onda je preko bliske prijateljice upoznala Ćazima, koji joj se odmah svideo. Budući da ona voli starije, a on poznate ličnosti, nije im trebalo dugo da stupe u romansu, pa su ubrzo završili u Poreču, u njegovom hotelu, u kojem su se odmarali nekoliko dana.

- Posle  toga su otputovali u Prag, gde su se kockali u njegovom kazinu, a Sandra se, slučajno ili namerno, odala fotografijom na "Fejsbuku" na kojoj drži šibice sa znakom Ćazimovog lokala - ističe dobro obaviješteni izvor, koji kaže da je Ćazim Sandri u Beču sada iznajmio stan, u kojem boravi s drugaricom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana