Ćazim šutnuo Sandru

Agencije
Ćazim šutnuo Sandru

Taman kada su svi pomislili da se Ćazim Osmani skrasio pored manekenke Sandre Obradović, sa kojom je proveo čitava dva mjeseca u vezi, šuška se da je biznismen poslije zajedničkog ljetovanja u Španiji stavio tačku na njihovu ljubav.

Iako se bukvalno nisu odvajali neko vrijeme, kako tvrde izvori, Ćazim sa Sandrom nije planirao ništa ozbiljnije.

- Ćazim i Sandra su dva meseca proveli zajedno, u Beču i Pragu, a zatim i 10 dana na Majorki. Kada su se vratili sa raznoraznih putešestvija, on je rešio da raskine. U startu je Obradovićeva znala da s njim može da ima samo letnju avanturu i ništa više od toga. Ona se njemu svidela samo fizički i tu je bila u pitanju samo strast. Nakon Majorke, on je otišao u Beč, a Sandra se vratila u Beograd. Nekoliko puta ga je zvala telefonom, ali joj se on nije javio, da bi joj kasnije poslao poruku da je među njima gotovo - priča dobro obaviješten izvor.

S obzirom na to da su Ćazim i bivša mu ljubav Manda nekoliko puta do sada raskidali, pa se opet mirili, šuška se da je bivši par u kontaktu i da postoji šansa da opet počnu vezu. Sudeći po Osmanijevoj izjavi da će se možda vratiti staroj ljubavi, očigledno je da je pomirenje na pomolu i da sada sve zavisi od atraktivne Crnogorke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana