Ćazim Osmani liječi tugu na romskim svadbama

Agencije
Ćazim Osmani liječi tugu na romskim svadbama

Albanskog biznismena Ćazima Osmanija, zvanog Feliks, nedavno je ostavila djevojka Manda Popović, pa on od tada samo izlazi i juri pjevačice! Iako nije prvi put da ga Manda ostavlja, kako pišu srpski mediji, ovo je definitivan raskid.

Zato Ćazim sada i tuguje više nego obično. Utjehu traži u folkerkama, koje i jesu njegova slaba tačka. Tako je nedavno, prema riječima očevidaca, na jednoj svadbi u Beču odmah sjeo tik do pjevačice kako bi mu pjevala. Zagrljen sa jednim od svatova, Feliks je naručivao narodne pjesme srpskih pjevača, koje, inače, obožava.

- Ćazim nije bio veseo kad je došao, ali onda je popio nekoliko čašica alkohola i raspoloženje mu se popravilo. Čim se malo okuražio, krenuo je da poručuje pjesme. Sve vrijeme je gledao u ne baš mnogo poznatu pjevačicu i smješkao joj se. U jednom trenutku ju je čak i zakitio parama - priča dobro obaviješteni izvor sa lica mjesta.

Sudeći po tome koliko ga vole mnoge poznate estradne zvijezde, sumnjamo da je i obična svadbarska pjevačica ostala imuna na njega. Samo je pitanje da li to može da utješi Ćazima i da mu

 nadomjesti izgubljenu ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana