Ćazim ne može bez Nataše

Agencije
Ćazim ne može bez Nataše

Otkako je nedavno Ćazima Osmanija ostavila atraktivna Crnogorka Manda Popović, on ne prestaje da se skita i provodi sa društvom po klubovima širom Evrope. Dok je poslovno boravio u Sarajevu, u tamošnjoj diskoteci "Koloseum" gostovala je Nataša Bekvalac, i to nije mogao da zaobiđe, pišu srpski mediji.

Kako saznajemo, bio je veoma srećan što je ponovo vidio svoju bivšu ljubavnicu, koja ga te večeri uopšte nije konstatovala. A s obzirom na to da je imala mnogo problema dok je bila u vezi sa njim, pitanje je da li bi mu se uopšte i javila. Ali, Ćazim ima potpuno drugačije mišljenje.

- Da me je vidjela, sigurno bi došla da se javi i možda popije piće sa mnom - rekao je ubjedljivim tonom Osmani i dodao:

- U Sarajevo sam došao deset dana prije njenog nastupa. Imao sam nekih poslovnih obaveza, ali mi je bilo lijepo u gradu. Za Natašin nastup imam sve pohvale. Bilo je mnogo ljudi i ona je napravila dobru atmosferu, onako emocionalno. Sjedio sam u zadnjem dijelu kluba sa većim društvom, pa mislim da ona nije ni znala da sam tu - pravda nam se kontroverzni albanski biznismen, a na pitanje da li je igrao uz njene pjesme, dodao je da igra samo u kockarnicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana