Britni optužuje Bijonse za neuspjeh

Agencije
Britni optužuje Bijonse za neuspjeh

Pop pjevačica Britni Spirs ove godine objavila je novi album, koji nije dostigao očekivani uspjeh. Umjesto da razlog potraži u sebi, Britni je za sve okrivila Bijonse.

Britni Spirs je ove godine izdala svoj osmi po redu album pod nazivom "Britnedž Jean", međutim, ispostavilo se da je ovo najlošije plasiran album u njenoj karijeri.

Pjevačica nije željela da razlog tome potraži možda u lošim pjesmama ili svojoj ekipi, već je za svoj neuspjeh okrivila Bijonse i njen novi album, koji je za kratko vrijeme postao najprodavaniji album na "Aj Tjunsu".

Izvor blizak pjevačici i njenom timu rekao je kako je Britni ubijeđena da je Bijonse izdala novi album kada i ona samo da bi njoj napakostila. Zbog toga je svima zabranila da spominju Bijonse i njenu muziku.

Britni je toliko bila bijesna kada je Bijonse bez najave objavila novi album da je srušila svoj kompjuter i vikala na svog oca da joj vodi karijeru u pogrešnom smjeru. Bila je ubijeđena da će uzeti titulu pop princeze za 2013. godinu.

Spirsova se u samom vrhu pop scene pojavila 1998. godine, zahvaljujući svom debitantskom albumu koji je odmah zauzeo prvo mjesto svih svjetskih top-lista. Na njenom prvom albumu "Babdž One More Time" radio je poznati producent i tekstopisac Maks Martin. Godine 1999. našla se na naslovnoj strani magazina "Rolingstons", a tog ljeta Britni je započela i svoju prvu turneju. U decembru te godine kući je ponijela i četiri "Bilbord" nagrade, a jedna od njih je bila i ona za ženskog izvođača godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana