Britni napušta Dejvida

Agencije
Britni napušta Dejvida

Slavna pjevačica Britni Spirs već dugo razmišlja da ostavi svog sadašnjeg momka Dejvida Lukada jer smatra da je nezreo.

Britni je samo dva mjeseca poslije raskida sa tadašnjim vjerenikom i menadžerom Džejsonom Trevikom uplovila u vezu s Dejvidom, koja traje već oko godinu. Međutim, kako vrijeme prolazi, pjevačica se preispituje da li je s pravim muškarcem.

Ona već neko vrijeme želi da ostavi Dejvida jer smatra da je prebrzo ušla u novu vezu poslije raskida vjeridbe. Ipak, tada je očajnički željela da ima nekoga pored sebe.

- Misli da Dejvid nije dovoljno ozbiljan i da treba da odraste. U prošlim vezama ona je bila ta koja je bila razmažena i nezrela. Ali sada se sa prijateljima šali kako je on njen treći sin - rekao je neimenovani izvor.

Isti izvor tvrdi da je Britni jako tužna, jer joj se Dejvid veoma dopada, ali nije sigurna da bi mogli završiti u braku.

- Odahnula je kada je prošao Božić jer je strahovala da će je tada Dejvid zaprositi - kazao je izvor.

Britni je imala nekoliko neuspješnih dugih veza, a svima je izgledalo da je konačno pronašla sreću u ljubavi sa Dejvidom. Čak se šuškalo da je pjevačica prije novogodišnjih praznika predlagala Dejvidu da se vjenčaju ili će u suprotnom staviti tačku na vezu. Izgleda da nisu pronašli zajednički jezik jer Britni sve češće spominje kako će kroz život dalje krenuti bez Dejvida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana