Brena u društvu sa Spajdermenom

Agencije
Brena u društvu sa Spajdermenom

I dok u Americi obavlja sve potrebne analize za eventualnu operaciju tromba, Lepa Brena svaki slobodan trenutak koristi za druženje s prijateljima, a među njima se, sudeći po slikama, nalazi i Spajdermen.

Na jednoj od plaža Floride, Brena je uživala u suncu i lijepom vremenu, a na fotografiji se može vidjeti i da je veoma raspoložena.

Da li zbog toga što joj se pridružio Spajdermen ili što je u društvu dragih osoba, nije poznato, ali jedno je sigurno, i pored svih problema koje ima, Brena i dalje izgleda odlično.

Naravno, Spajdermen nije bio pravi, a ko se za ovo fotografisanje prerušio u poznatog filmskog junaka, nismo uspjeli da saznamo.

Inače, Lepa Brena ne zapostavlja svoju karijeru, sa stranim muzičkim stručnjacima radi na svom novom albumu, čiji je izlazak planiran pred Novu godinu.

Jedna od najpoznatijih pjevačica s balkanskih prostora svoj divan dan će 20. oktobra proslaviti u Americi, a pet dana poslije rođendana vratiće se u Srbiju kako bi prisustvovala koncertu svog dragog kolege Predraga Živkovića Tozovca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana