Bosiljčići muzikom smetaju komšiluku

Agencije
Bosiljčići muzikom smetaju komšiluku

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević nisu baš omiljeni u zgradi u kojoj stanuju. Komšiluku najviše smeta glasna muzika iz njihovog stana, a i sjedeljke koje često organizuju.

- Ivan se uopšte nije promenio otkad se oženio. Njihova kuća je i dalje kao čekaonica. Stalno im dolaze prijatelji i sedeljke koje prave traju do duboko u noć. Nekad i njih dvoje zapevaju, ali ne biraju doba dana kada to čine - kaže  izvor, koji ne želi da im se pominje ime.

Ivan je stan u centru Beograda, u kojem je proveo momačke dane, pazario samo nekoliko dana prije nego što se zakleo na vjernost supruzi, pjevačici Jeleni Tomašević. On je iskeširao cjelokupan iznos od 100.000 evra za pedesetak kvadrata stambenog prostora, a veći dio novca zaradio je glumeći u Šotrinim serijama, pišu srpski mediji.

Ivan Bosiljčić tvrdi da je potpuno promijenio način života i da to studentarija glasno pušta muziku.

- S obzirom na to da imamo dete od godinu dana, nismo u mogućnosti da pravimo žurke i glasno puštamo muziku. S prijateljima se uglavnom viđamo van stana. Smatram da je normalno da se u zgradama u kojima živi mnogo studenata i mladih ljudi ponekad čuje glasna muzika -  kaže glumac.

Banjalučka filharmonija nastupila u Banskom dvoru

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana