Bora Drljača podjetinjio

Agencije
Bora Drljača podjetinjio

Bora Drljača "divljao" je po supermarketu u Americi. On se trenutno nalazi preko bare na turneji. Pjevač kao da je podjetinjio, ponašao se poput klinca u luna-parku i nisu mogli da ga skinu s kolica na motorni pogon, kojim kupovinu obavljaju slabo pokretna lica, pišu srpski mediji. Da stvar bude još gora, Borini prijatelji su njegovo, da nazovemo, glupiranje snimili i postavili video na njegovu stranicu na "Fejsbuku" .

- Snimam te kamerom. Polako da ti ne uzmu dozvolu - poručuje snimatelj Drljači, koji se zaleti, pa poslije nekoliko sekundi vrši polukružno okretanje, a zatim vozi kolica u rikverc.

- Ti ne bi izlazio - kaže na kraju snimka prijatelj pjevača. Na sljedećem snimku Bora  je mahnuo fanovima i poslao poruku: "Ovde nema šta nema, a i jeftinije je nego u Srbiji".

U svakom slučaju, Ameri nisu obraćali pažnju na sve ovo, jer su, vjerovatno, mislili da je osoba koja ima problema sa kretanjem. Malo im je bilo čudno što se tako vrti po prodavnici, ali mu ipak nisu pridavali previše pažnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana