Boki 13 smršao da bi se borio za ljudska prava

Blic
Boki 13 smršao da bi se borio za ljudska prava

Međunarodna asocijacija za ljudska prava imenovala je kontroverznog makedonskog šoumena Bojana Jovanovskog (30), alijas Bokija 13, za svog predsjednika.

Gledali smo ga u rijaliti programima, pjevao je, snimao spotove, držao koncerte... Uvijek je bio odjeven kao žena, našminkan. Najavljivao je i operaciju promjene pola, ugradio je silikone, u lice ubrizgavao botoks i hijaluron, farbao je kosu, a na društvenim mrežama se hvalio luksuznim životom i ženskim cipelama svjetskih robnih brendova. Međutim, rešio je da se promjeni i posveti ozbiljnim stvarima. Smršao je, prefarbao kosu.

- Povukao sam se iz estradnog blata. Postao sam predsednik nevladinog udruženja za ljudska prava. Delujemo u saradnji sa Evropskom unijom i radimo na najranjivijim socijalnim slučajevima. Ponosan sam što radim nešto što me ispunjava. Mi smo proevropski orijentisani i voleo bih da svi ljudi shvate da mi s Balkana nismo seljaci i primitivci - rekao je za „Blic" Boki 13. A iz udruženja su nam potvrdili da je Boki 13 njihov glavni promoter.

- Bojan Jovanovski je promoter ljudskih prava u pravom smislu te reči. Smatramo da će on najbolje moći da pomogne ljudima da se bore za svoja prava jer je i sam prošao kroz tu borbu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana