Bojana hoće još para od Stojketa

Agencije
Bojana hoće još para od Stojketa

Bojana Rajić ponovo je javno udarila na svog uskoro i zvanično bivšeg supruga Vladimira Stojkovića. I to preko "Fejsbuka".

- Igramo se Lav i ja prodavnice, on kupac, ja prodavac. Hoće čovek da mu kusur bude veći od sume koju je platio. Imaju ti Stojkovići računicu kakvu još videla nisam - napisala je Rajićeva, prenose srpski mediji.

Prema izvorima medija, poznati golman Bojani i dalje daje ozbiljne količine novca iako nije u obavezi da to radi, ali njoj to očigledno nije dovoljno, pa je na društvenoj mreži napisala pomenuti status. Očigledno da je to i poruka Vladimiru.

Ispod statusa bilo je mnogo komentara, poput: "Hoćeš da kažeš da je to‚ deža vu sa starijim Stojkovićem?", "U tom slučaju, ja bih pre rekao da je on povukao na vas Rajiće"...

Inače, kako su čuli od Stojkovićevih bliskih prijatelja, on je bio iznenađen kad su mu saopštili da je Rajićeva napisala tako nešto. Ipak, kad su ga novinari pozvali, nije se javljao, niti je odgovarao na poruke, jer kao po običaju, ne želi da priča o privatnom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana