Biti Seka Aleksić nije sramota, nisam Štrumfeta preko veze

Agencije
Biti Seka Aleksić nije sramota, nisam Štrumfeta preko veze

Biti Seka Aleksić nije sramota, napisala je na Tviteru folk pjevačica koja u drugom dijelu „Štrumfova” pozajmljuje glas Štrumfeti, a poslije prozivke nekih glumaca, predvođenih Slobodanom Stefanovićem, jednim od Štrumfova.

- Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnosti gostuju u takvim projektima. Ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota. Na kraju, kada ja o nekome pričam, tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo projekta - napisala je Seka.  

Pevačica je konstatovala da ona nema pojma ko je Slobodan, kao ni cjelokupna javnost, i da će mu ovaj okršaj s njom ići u korist jer će postati prepoznatljiv, i to kao glumac koji je prozivao Seku, a navela je i da očekuje da ga vidi u rialitiju „Farma 5”.  

Poslije nekoliko sati, Seka je u otvorenom pismu navela da je Stefanović dobar glumac i gospodin čije je predstave gledala i zaključila je da treba da se stidi što je o njoj tako govorio.

- Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno, zbog čega bi se bilo ko postideo. Naprotiv, odem često do Pozorišta na Terazijama, gde ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac govori na taj način o jednoj ženi - istakla je Seka.

U Petak po podne pjevačica je u mnoštvu osvrta na Slobodanove zamjerke tvrdila i da je e na pres konferenciji povodom „Štrumfova 2” dobila podršku nekih glumaca koji su sinhronizovali crtani film i da su zamjerili Slobodanu zbog predrasude da folk pjevačice ne bi trebalo angažovati kao glumice.  

Svi štrumfovi
Seka je pozajmila glas zloći Veksi, kako se u nastavku Štrumfova zove Štrumfeta.
Glavne likove sinhronizovali su još: Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Slobodan - Boda Ninković, Milan Antonić i Milan Tubić, Slobodan Stefanović.

Zahvalila i suzdržanima
- Hvala svim glumcima na podršci, Mini Lazarević, Bodi Ninkoviću, Nikoli Bulatoviću i Marku Markoviću - napisala je Seka na Tviteru poslije konferencije na kojoj su joj producenti stali u odbranu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana