Bijonse izbačena iz piramida zbog nepristojnog ponašanja

Agencije
Bijonse izbačena iz piramida zbog nepristojnog ponašanja

Iako je obožavaju milioni i nosi naziv Kraljica B, pop diva Bijonse nije uspjela da fascinira čovjeka koji je poznat kao egipatski Idijana Džouns, koji tvrdi da je pjevačicu proterao iz primadia zbog njenog "glupog i nepristojnog ponašanja".

Zahi Havas, bivši egipatski ministar antikviteta, tvrdi kako je bio razočaran Bijonsinom posjetom Egiptu 2009. godine.

Tokom njene turneje, pjevačica je obišla Egipatske piramide u društvu Zahi Havasa. No, prema pisanju "Hafington posta", kontroverzni arheolog nije imao lijepe riječi o pjevačici, rekavši lokalnom novinaru kako je ona "glupa osoba koja ništa ne razumije".

U novom intervjuu Havas tvrdi da je pjevačica i zakasnila na obilazak piramida.

"Većina ljudi koje vodim u obilazak su vrlo prijatni i druželjubivi, ali ova dama...", rekao je bivši ministar antikviteta.

"Iako je zakasnila u obilazak nije željela da se izvini zbog toga, što smatram osnovnim znakom kulture", rekao je arheolog.

Pravi problem je nastao jer su i Bijonse, ali i Havas imali svoje fotografe, pa kada je Havasov fotograf krenuo da slika, Bijonsino obezbjeđenje je odmah reagovalo rekavši da oni određuju ko će slikati, koga i kada.

Tada je Havasu prekipelo i prema njegovim riječima doslovce ih je izbacio iz piarmide.

Međutim, Bijonse je odmah dematovala ovu priču, rekavši da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

Kontroverzni Havas je trenutno pod istragom Sjednjineh država da je nelegalno primio novac od National Geographica i dozvolio snimanje piramida i ostalih arheoloških lokalitetia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana