Bekuta histerisala na snimanju emisije

Agencije
Bekuta histerisala na snimanju emisije

Na snimanju "Grandovog", novogodišnjeg programa, atmosfera u studiju bila je vesela a pjevači su se mahom zagrijavali uz koju čašicu više. Svi su bili odlično raspoloženi, pijani i razuzdani.. i niko nije imao razlog da se krije osim izgleda Ane Bekute.

Naime, kako pišu srpski mediji, Bekuta je svoju ljubav prema čašici pokušala da sakrije, pa je se vidno iznervirala kada je opazila da je paparaco slika u toku konzumacije žestokog pića.

- Ona je sedela i uglavnom "cepala" žestinu. A onda odjednom, ničim izazvana, kao da nije shvatila da su novinari i fotografi tu bili sve vreme, ustala je i krenula u histeriju.

Nije bilo pravo "gospođi ministarki" što je slikaju dok se opija - rekao je jedan od novinara koji se našao na licu mjesta, i dodao:

- Iako nismo mislili da je to nešto strašno, s obzirom na to da su te večeri uglavnom svi pili i veselili se, Anu Bekutu je to izgleda baš pogodilo. Čim je opazila da je slikaju usledila je salva uvreda na račun novinara, tako da su kasnije svi gledali da joj ne prilaze previše blizu - rekao je ovaj izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana