Banjalučka starleta Slađa Guduraš ulazi na »Farmu«!?

ekskluziva.ba
Banjalučka starleta Slađa Guduraš ulazi na »Farmu«!?

Ostalo je još samo dva dana do početka Farme. Sve je veći broj imena koja se dovode u vezu s Farmom 5, a kako saznajemo boje starleta u ovoj sezoni, uz Avu Karabatić i Anastasiju Buđić, braniće i atraktivna Banjalučanka Slađa Guduraš.

Izvor blizak starleti za naš portal otkriva kako je ona već potpisala ugovor, još prošle sedmice i da će u nedjelju 1. septembra ući u petu sezonu serijala "Farma".

Za one koji ne znaju Slađa Guduraš je poznata po tome što je imala glavnu ulogu u spotu za pjesmu 24/7 Hustle koju izvodi reper Juice, a takođe se pojavila u spotu Saše Matića za pjesmu Reci brate.

Za sebe kaže da obožava slikanje, noćni život i društvene mreže. Prije nego što se "proslavila" radila je u Hitnoj pomoći kao medicinska sestra. Trenutno živi u Beogradu gdje radi u jednoj klinici za estetsku hirurgiju.

Tu nije kraj, Slađa je pred ulazak na Farmu snimila i duet s Juice-om. Pjesma se zove „Voli me", snimljen je i spot za nju, a koji bi svjetlost dana trebao ugledati još dok Farma nije počela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana