Bambi mjerkao Milicu Todorović

Agencije
Bambi mjerkao Milicu Todorović

Fudbaler Zoran Tošić, poznatiji kao Bambi, reprizu Nove godine dočekao je na nastupu Milice Todorović u poznatom beogradskom klubu. I ništa tu ne bi bilo čudno, da te noći nije bio bez djevojke Jovane Gajić, a pri tome nije skidao pogled sa Milice, sa kojom takođe nije bio njen dečko, koreograf Miloš Paunović.

Dok je Jovana bila u Inđiji sa svojom porodicom, fudbaler CSKA Moskva je sa prijateljima proslavljao početak 2015. godine i komentarisao Milicu kako dobro izgleda.

- Bambi je na početku večeri, pitao menadžere lokala da li je tu njen dečko. Kada su mu rekli da nije, odmah je počeo da gleda u Milicu, kako bi joj stavio do znanja da mu se mnogo sviđa. Drugovima je sve vreme pričao da je oduševljen Milicom i da super izgleda, a ona je primetila da Bambi ne skida pogled sa nje - kaže izvor sa lica mesta, a prenose mediji u Srbiji. Inače Bambi se razveo prije više od godinu od supruge Dijane sa kojom ima dvije kćerkice Niu i Inu. U braku je bio od 2007. godine, a poznat je po tome da za medije ne voli da priča o svom privatnom životu. Njegova nova izabranica je Jovana Gajić iz Inđije, s kojom je u vezi manje od godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana