Azdejković: Marija nije lezbijka

Agencije
Azdejković: Marija nije lezbijka

Premijera dokumentarca "Ispovest", u kojem Marija Šerifović, između ostalog, otkriva svoje seksualne sklonosti ka ženama, izazvala je burne reakcije, kako publike u Centru "Sava", tako i onih koji njenu šokantnu priču nisu ni pogledali.

 

 Pjevačica se u filmu nije slučajno osvrnula na činjenicu da je "Srbiju mnogo teško voleti", jer je i pored ohrabrujuće podrške mnogo onih koji je "pljuju".

Društvene mreže su vrvjele od prepucavanja, a među onima koji su iznosili svoje mišljenje na temu rušenja ovakvih tabua bilo je i uvrijeđenih.

- Mi smo joj pre nekoliko godina dali uverenje da je heteroseksualka. Zapitao sam se da li nas je ona svih ovih godina lagala. I ispostavilo se da jeste! Još nismo odlučili da li ćemo ga povući i pocepati. Ostali smo i bez odgovora šta su sve Marijini momci radili s njom - kaže  Predrag Azdejković, LGBT aktivista i urednik magazina "Optimist".

On je poslije projekcije dokumentarca na "Fejsbuku" postavio Marijin intervju iz 2009. godine u kojem ona tvrdi da voli muškarce.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana