Anin dečko zavodnik

Agencije
Anin dečko zavodnik

Novi dečko Ane Ivanović Bastijan Švajnštajger, u trenutku kada se smuvao sa našom teniserkom, još je bio u vezi sa dugogodišnjom djevojkom Sarom Brander. Naime, on je uplovio u romansu sa desetom teniserkom svijeta sredinom jula, a samo desetak dana kasnije sa djevojkom s kojom je živio sedam godina otputovao je na odmor u Dubrovnik.

Kako pišu njemački mediji, on se i 27. avgusta sa Sarom pojavio na rođendanu svoje majke. Ako se sve to sagleda, ispada da je novi kapiten njemačke fudbalske reprezentacije duže od mjesec sjedio na dvije stolice. Malo je bio sa Anom, malo sa Sarom, ali je ipak na kraju odlučio da uplovi u vezu sa najljepšom teniserkom na svijetu.

Ubrzo nakon što je proslavio majčin rođendan, on je raskinuo sa Sarom i otputovao kod Ane u Njujork. Švajnštajger je u Veliku jabuku odleteo u društvu košarkaša Štefana Hamana. Tamo je prisustvovao Fešn viku, za koji je vrijeme izdvojila i Ivanovićeva, koja je tamo bila zbog US opena. Tom prilikom je i zabilježena njihova prva zajednička fotografija, koja je obišla svijet i zaintrigirala javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana