Anđelina vara Breda sa bivšim

Agencije
Anđelina vara Breda sa bivšim

Holivudska glumica Anđelina Džoli vara Breda Pita sa bivšim suprugom Bilijem Bobom Tortonom.

Američki tabloidi prenose da Džolijeva iz Avganistana nije otputovala Bredu i njihovoj djeci nego u Ameriku i tamo se sastala sa bivšim suprugom. Holivudska zvijezda ostala je u dobrim odnosima sa Tortonom od kog se razvela 2003. godine i zbog koga često privatnim avionom putuje iz Francuske u Los Anđeles.

- Posjetila ga je u njegovoj vili u Los Anđelesu. Razgovarali su satima. U posljednje vrijeme se sve više čuju i redovno se viđaju - otkrili su prijatelji bliski glumici.

O njihovim tajnim sastancima Bred navodno ništa ne zna, a Džolijeva je nedavno u jednom intervjuu otkrila da  Bred nikad ne bi prihvatio da je ostala prijateljica sa bivšim mužem.

Inače, prošle godine je Anđelina napisala i predgovor Bilijevoj autobiografiji "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts". Za vrijeme njihove prve bračne noći Anđelina je iznad kreveta krvlju napisala: "Za sva vječna vremena". U to vrijeme izjavljivala je da u sado-mazo seksu uživa još od tinejdžerskih dana, dodajući da u krevetu voli da dominira, a oboje su javno priznali da im je omiljena igra u krevetu bila da noževima ranjavaju jedno drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana