Anabela i Andrej se mire na Rabu

Agencije
Anabela i Andrej se mire na Rabu

Iako se šuškalo o razvodu Anabele i njenog supruga Andreja Atijasa zbog njenog vraćanja iz Sarajeva u Beograd, oni su očigledno pravazišli bračnu krizu i zajedno otputovali na more. Kako pišu mediji u Srbiji njih dvoje trenutno uživaju na hrvatskom ostrvu Rab, gdje su poveli njihovu ćerku Blankicu i pjevačicinu mezimicu iz prvog braka Ninu.

Situacija između supružnika se stišala onog trenutka kada je Anabela promijenila odluku da se vraća u Beograd i svoje stvari ostavila u Atijasovom stanu u Sarajevu. Iako su imali nesuglasice, naročito oko Anabeline karijere, koju tamo ne može da gradi, oni su voljni da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

- Njihova ljubav i emocije nikada nisu bile dovedene u pitanje, ali problemi su se javili kada je Blankica odrasla i Anabela je imala sve više vremena. U Sarajevu nije imala saradnike koji bi joj uradili pesmu niti je bila blizu menadžera koji su joj ugovarali nastupe, što je deprimiralo, jer je navikla da radi i zarađuje. Atijas je nije podržao u odluci da se preseli u Beograd i tu su se posvađali. Ipak, kada je bolje razmislila i odlučila da se vrati, sve se promenilo - kaže izvor blizak pjevačici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana