Ana Nikolić više nema dečka

Agencije
Ana Nikolić više nema dečka

Ana Nikolić raskinula vezu s dosadašnjim dečkom. Poznata pjevačica raskinula je vezu s vlasnikom nekoliko striptiz barova u Beogradu Milinkom Filipovićem. Ona ne pati zbog raskida, već se spakovala i s drugaricom zapucala na Tajland, pišu srpski mediji.

 Da se pjevačica pitala, veza s Milinkom nikada ne bi dospjela u javnost, jer ona od samog početka nije obećavala mnogo. Što zbog razlike u godinama - Ana je starija sedam godina - što zbog različitih karaktera. Pošto nijedno od njih dvoje nije gajilo velike nade, u prijateljskom tonu rastali su se prije nekoliko sedmica.

- Da nije bilo "Paparaco lova", Ana nikada ne bi dozvolila da ova veza završi u novinama. Uostalom, kao što ste mogli da primetite, ni u jednom od intervjua niti izjava nije ni priznala da ima dečka, već je sve vreme isticala da je njen ljubavni status "solo i komplikovan" - kaže jedna od pjevačicinih prijateljica.

Nikolićeva je trenutno na Tajlandu, gdje će tri sedmice akumulirati snagu za burnu godinu koja je očekuje u poslovnom smislu, jer planira izlazak novog albuma i veliki beogradski koncert. Mada, znajući je, nije isključeno da i u ljubavnom smislu opet bude burno i dinamično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana