Ana Nikolić u strahu od Mande Popović

Agencije
Ana Nikolić u strahu od Mande Popović

Ana Nikolić pojačala je obezbjeđenje koje će je čuvati u novogodišnjoj noći zbog straha nakon što je ljetos na Crnogorskom primorju u hotelskoj sobi prebila djevojka Ćazima Osmanija Manda Popović. Pop pjevačica angažovala je lične tjelohranitelje još prije nekoliko mjeseci, ali će je tokom noći uoči Nove godine u nešto većem broju pratiti u stopu kako ne bi došlo do nepredviđenih okolnosti, kaže izvor blizak pjevačici, pišu srpski mediji

- Obezbeđenje će te večeri dežurati ispred njene sobe u hotelu "Hajat", gde će Ana nastupati jer se fizički napad na pevačicu dogodio upravo u hotelu, samo u Crnoj Gori. Gotovo da je sigurno da Manda neće ponovo napasti, budući da je u toku i sudski spor, ali Nikolićeva nije želela da razmišlja o svojoj bezbednosti dok radi, niti da sebi pokvari ijedan momenat tokom novogodišnjeg dočeka - kaže sagovornik medija.

Podsjetimo, poznata pjevačica u posljednje vrijeme se poprilično povukla iz javnog života, pa je čak svela na minimum i komunikaciju s najbližim saradnicima i prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana