Ana Nikolić ide na Tajland da se odmori

Agencije
Ana Nikolić ide na Tajland da se odmori

Beograd - S obzirom na to da joj je godina za nama bila veoma uspješna, a da u ovoj ima gomilu planova poput novog albuma i velikog beogradskog koncerta, pjevačica Ana Nikolić je spakovala svoje krpice i odletjela na Tajland, prenose agencije.

Zapravo, prvo će s bliskom prijateljicom provesti pet dana u Barseloni, gdje će šopingovati i proslaviti drugaričin rođendan, a zatim će se pune dvije sedmice baškariti u prelijepom raju u jugoistočnom dijelu Azije.

- Najidealniji način da napunim baterije i relaksiram se jeste da odem što dalje odavde. Obožavam putovanja i smatram da je upoznavanje s različitim državama, gradovima i kulturama veliko bogatstvo - kaže Ana.

Kako bi joj odmor bio što komforniji, pjevačica je za sebe i prijateljicu zakupila luksuzni bungalov, koji se nalazi na samoj obali.

S obzirom na to da voli da istražuje, povjerila nam se da će sigurno biti redovna na brojnim izletima na okolna ostrva, od kojih svako ima bogatu vegetaciju, životinjski svijet, ali i kulturološke znamenitosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana