Ana Nikolić: Biću Vučićeva Merilin Monro

Blic
Ana Nikolić: Biću Vučićeva Merilin Monro

Voljela bih da Aleksandru Vučiću otpevam “Srećan rođendan, predsedniče“, kao što je Merilin Monro pjevala Kenediju, otkrila je za “Blic” svoje maštarije Ana Nikolić.

Ana Nikolić je riješila da stavi tačku na biznismene i da se okrene političarima. Ona je u razgovoru za Radio “Pingvin“ izjavila da je političar Aleksandar Vučić baš po njenom ukusu.

- Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu - rekla je pjevačica.

Ana je za “Blic“ ispričala kako je zamislila da bi mogao da izgleda spot u kome bi glavnu mušku ulogu povjerila prvom potpredsjedniku Vlade. Zanimljivo je to da u tom ostvarenju Ana ne bi pjevala neku od svojih pjesama.

- Volela bih da mu otpevam “Srećan rođendan, predsedniče“, kao što je najseksepilnija žena svih vremena Merilin Monro pevala Kenediju. Taj video bismo režirali tako da izgleda kao ona legendarna scena u kojoj Merlinka maznim glasom peva Kenediju. Samo bih ja to pevala Aleksandru Vučiću, a on bi me gledao - ispričala je Nikolićeva, koja je ideju već detaljno razradila u glavi.

Čeka se Vučićev odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana