Amidžići kupuju stan od 200.000 evra

Slika Amidžići
Amidžići kupuju stan od 200.000 evra

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska riješili su da prodaju stan od oko 50 kvadrata na Dedinju i da kupe tri puta veći u centru Beograda.

Poznati par je, kako pišu srpski mediji, našao kupca za nekretninu u kojoj trenutno živi sa sinom Matejom i sada traga za penthausom od 150 kvadrata, čija se cijena kreće oko 200.000 evra.

- Stan u kome žive Danijela i Ognjen jednosoban je i već odavno planiraju da ga prodaju. Konačno su našli i kupca, pa su pre nekoliko dana angažovali agenta za prodaju nekretnina da im nađe nov životni prostor. Želja im je da kupe stan od oko 150 kvadrata u centru grada. Kako su pale cene nekretnina na toj lokaciji, mogu da se nađu dupleksi u novogradnji i za 200.000 evra. Voditelj i vlasnica modne agencije planiraju proširenje porodice, tako da će im trebati mnogo veći stan, pa hoće na vreme da se presele. Danijela je presudila da odu u centar zbog njenog posla, dok je voditelj želeo da ostanu u elitnom naselju - kaže izvor "Kurira" blizak bračnom paru Amidžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana