Alen napravio dijete sestri bivše djevojke

Agencije
Alen napravio dijete sestri bivše djevojke

Pjevač Alen Muković, koji trenutno boravi na seoskom imanju u Lisoviću, iz vanbračne zajednice sa Anom Melezović je dobio ćerkicu, ali ono što je posebno zanimljivo jeste da je prije romanse s njom bio u vezi s njenom rođenom sestrom Jelenom.

Jelena Melezović je bivša supruga glumca Aleksandra Radojčića, a ovu situaciju Alen krije kao zmija noge, prenose tabloidi u Srbiji.

- Alen je pre osam godina imao avanturu s Jelenom koju je, baš kao i njenu sestru Anu, upoznao preko zajedničkog prijatelja. On je često dolazio u stan kod Jelene dok im je trajala romansa. Tu je sretao i Anu. Ispostavilo se vremenom da se s njom bolje razumeo nego sa njenom sestrom. Muković i Jelena su ubrzo raskinuli, ali je on nastavio da se čuje i druži sa Anom. Nedugo zatim otpočeli su vezu, koju su u početku krili od Jelene. Tek kada je ona počela da se zabavlja sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, saopštili su joj da su zajedno i da su srećni. Međutim, nju to u tom trenutku nije preterano zanimalo - otkrio je dobro upućen izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana