Adriana Lima i Emina Jahović zajedno na reviju u Antaliji

Blic.rs
Adriana Lima i Emina Jahović zajedno na reviju u Antaliji

Srpka snajka koja hara svjetskom modnom scenom, Adriana Lima danas se u ulozi modela pojavila na reviji Dosso Dossi u Antaliji, dok je Emina Jahović nastupila kao velika muzička zvijezda na njenom zatvaranju.

Pop pjevačica Emina Jahović– Sandal zatvorila je danas modni performans u Antaliji na kojem je modele, između ostalih, nosila i Andrijana Lima, supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića.  

Osim posvećenosti da zvuči besprekorno, Emina je veliku pažnju posvetila i svom izgledu, a njen pi- ar menadžer Ninoslav Prodanović je za "Blic", prije početka revije rekao da je ubjeđen da će supruga turskog superstara Mustafe Sandala nakon nastupa, "baciti Anataliju na kolena".  

Uzbuđenje zbog učešća na reviji nije krila ni Andrijana Lima, koja je prije dva dana na svom Tviter profilu, sa svojim fanovima podjelila impresije.

  - Zdravo Turska! Veoma sam uzbuđena što ću devetog januara učestvovati na modnom šou Dosso Dossi. Vidimo se u Antaliji- istakla je mama Valentine i Sijene Lime- Jarić prije dva dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana