Adil zbog loše skuvanog ručka pretukao suprugu

Agencije
Adil zbog loše skuvanog ručka pretukao suprugu

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski posvađali su se navodno u stanu u kom su živjeli s djetetom oko pasulja koji je ona spremila, a koji nije bio po njegovom ukusu. Kako je Džejeva ćerka rekla u policiji, posle žučne svađe, fizički je nasrnuo na nju i nanio joj lakše povrede.

Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevjenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe s Prvim osnovnim tužilaštvom. Kako je potvrdio za srpske medije njegov branilac Goran Petronijević, pjevač je razmišljao o tome da na cijeli slučaj stavi tačku tako što će uplatiti određenu sumu novca u humanitarne svrhe, ali je ipak odlučio da dokazuje nevinost pred sudom.

- Odlučili smo da odustanemo od nagodbe i da celi slučaj poverimo sudu, koji će na osnovu dokaza proceniti da li je nasilja bilo ili ne. Mi smo već predložili svedoke - kaže advokat Petronijević.

Podsjetimo, Adil je na saslušanju tvrdio da svoju nevjenčanu suprugu, nikad nije udario, dok je  Ana izjavila je da ju je pjevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obje šake u isto vrijeme, a onda je šutnuo u stomak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana