Aca Lukas pjeva na zrenjaninskom putu

Agencije
Aca Lukas pjeva na zrenjaninskom putu

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, za reprizu Nove godine pjevaće u "Luks ivents centru" na zrenjaninskom putu, prostoru koji prima između 350 i 500 ljudi! Poslije famoznog koncerta na "Marakani", na kojem je bilo više od 50.000 ljudi, folker je sada spao na to da pjeva u sali za svadbe, slične proslave i modne revije, pišu srpski mediji.

- Na sajtu "Luks ivents centra" postavljena je reklama na kojoj stoji da Lukas sa svojim "Folk haus bendom" peva u tom prostoru 1. januara 2014. godine. Inače, lokal se nalazi na zrenjaninskom putu, iza Pančevačkog mosta. Na njihovom sajtu piše da je namenjen za manje koncerte, koktele, privatne žurke i modne revije - kaže izvor  medija.

Dok neke njegove kolege pjevaju na velikim trgovima, u poznatim diskotekama, i za to uzimaju desetine hiljada evra, Lukas će nastupiti na potpuno nepoznatom mjestu. Izgleda da mu ne ide kao nekad, a kažu da je problem i to što na poslednjem albumu nije uspio da ubode nijedan hit. Koliko god da ima starih hitova, promašeni album je problem u karijeri svakog pjevača. Mnogima se desilo ono što i Vuksanoviću, i sigurno da mu nije svejedno što pjeva u malom prostoru za reprizu Nove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana