Zendaja zablistala na crvenom tepihu: Dokazala da je manje više

GS
Manifestacija
Foto: Tanjug | Manifestacija

Zendaja, glavna zvijezda serije “Euphoria”, najnagrađivanija mlada zvijezda Holivuda, polako gradi svoj put modne ikone.

Za prestižnu manifestaciju “SAG”, koja je organizovana u nedjelju uveče, ponijela je dvije nevjerovatne kombinacije, jednu za crveni tepih, a drugu za samu dodjelu nagrada. Ova 26-godišnjakinja se pojavila blistajući u “valentino” dugoj, strukiranoj pink satenskoj haljini koja je od struka nadole imala izvezene ogromne ruže.

Suptilni dekolte naglasila je dijamantskom ogrlicom, a na ruci su joj sijali dijamantska narukvica i prsten. Svoju paž frizuru uvila je u blage talase u stilu “zlatnog doba” Holivuda, te je njena elegantna ljepota još više došla do izražaja.

Kasnije te večeri, Zendaja se presvukla u drugu očaravajuću satensku haljinu koja je jednako isticala njenu vitku siluetu, a krasile su je tri boje: tirkiz, bebi-roze i crna.

Glumica je promijenila i aksesoare, pa je prvu dijamantsku ogrlicu zamijenila još većom, a blagom šminkom u pastelnim bojama dokazala je još jednom da je manje - više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana