Zahtjevi zvijezda Sea Dance-a: Šta je tražio Džon Njuman, a šta Šon Pol?

B92
Zahtjevi zvijezda Sea Dance-a: Šta je tražio Džon Njuman, a šta Šon Pol?

Nakon spektakularnog izdanja EXIT festivala koji je okupio preko 215.000 hiljada ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, posljednje pripreme za četvrto izdanje Sea Dance festivala i najbolju žurku ovog ljeta na Jadranskoj plaži privode se kraju.

Festivalski fanovi iz različitih zemalja već su počeli da pristižu u Budvu, kako bi od 13. do 15. jula na plaži Jaz u Budvi uživali u tri dana i večeri muzičkog programa na nekoliko festivalskih bina, a tokom tri dana imaćemo prilike da slušamo nastupe zvezda kao što su Džon Njuman, Fetboj Slim, Šon Pol, Mahmut Orhan, Mind Against, Squire, Denis Horvat, Ameli Lens, Space Dimension Controller i brojni drugi.


Britansku soul zvezdu, Džona Njumana, koji će svojim eksluzivnim nastupom, 13. jula, zvanično otvoriti ovogodišnji Sea Dance festival, po dolasku u Budvu sačekaće omiljeno francusko crno i bijelo vino vrhunskog kvaliteta. U bekstejdžu popularnog izvođača naći će se tri svlačionice za njega i njegov tim. Sve moraju biti dobro osvjetljene, sa udobnim namještajem, velikim ogledalom i pristupom kupatilu i tuš kabini.

Mag za miks-pultom, Fetboj Slim, prirediće drugog dana festivala pravi audio-vizuelni spektakl na Jazu. Za potrebe nastupa poznata zvijezda tražila je vazdušne sirene. Prije izlaska na scenu, u bekstejdžu će ga dočekati voćni smuti i šest energetskih čokoladica.

Ništa više ne iziskuje ni denshol kralj Jamajke, Šon Pol. Ovog hitmejkera u bekstejdžu pred nastup, 15. jula, čekaće flaša ruma, a nakon energičnog koncerta snagu će povratiti hranom, a sve što mu je potrebno je vegeterijanska pica, sa sirom i ananasom.

Prodaja ulaznica u Srbiji je završena, trenutna cijena trodnevne ulaznice u Crnoj Gori iznosi 34.99 evra, a komplet i dnevne ulaznice za Sea Dance biće dostupne na festivalskim kapijama.

Sea Dance kamp

Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji se nalazi na svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih dešavanja. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampa.

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa biće obezbjeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor su obavezni!

Sea Dance kamp biće otvoren od 11. do 18. jula. Cijena boravka po osobi iznosi 33 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana