Veliko interesovanje za ovogodišnji "Nektar OK fest"

GS
Veliko interesovanje za ovogodišnji "Nektar OK fest"

FOČA - Iako još nije objavljena lista izvođača koji će ove godine nastupati na "Nektar OK festu", među festivalskom publikom vlada veliko interesovanje za deveto izdanje ovog festivala, saopštili su organizatori.

  Marko Ristić

- Samo nekoliko sati od početka prodaje festivalskih paketa, rasprodati su paketi boravka u smještajnim objektima unutar festivalske zone. Broj smještajnih kapaciteta u hotelu i apartmanima JU NP Sutjeska je ograničen, i interesovanje publike za boravak u istima tokom trajanja "Nektar OK festa", odavno prevazilazi raspoložive kapacitete - saopštili su organizatori festivala, i dodali da osim u smještajnim objektima, veliko interesovanje vlada i za boravak u festivalskom kampu, kao i da su za manje od 24 časa rasprodati paketi za boravak u OK kampu, koji su bili dostupni u organičenim količinama u okviru njihove ekstra ponude.

Paket "OK kamp" koji podrazumijeva trodnevni boravak u kampu i ulaznica za festival po novim cijenama dostupni su onlajn i na prodajnim mjestima širom regije.

Festival će biti održan od 14. do 16. jula na Tjentištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana