Veliki povratak Tejlor Svift

Agencije
Veliki povratak Tejlor Svift

Pop zvijezda Tejlor Svift je tri godine nakon što je objavila album "1989" i nakon nekoliko mjeseci gotovo potpune tišine na radio stanicama napravila bum sa novim singlom "Pogledaj šta sam uradila zbog tebe".

Tejlor je tako najavila svoj album "Reputacija". Po svemu sudeći izgleda da je 27-godišnja dobitnica "Gremija" u novu pjesmu stavila sve svoje svađe sa Keti Peri, Kanje Vestom i Kim Kardašijan kao i stvari koji su krasile naslovne strane medija u nekoliko posljednjih godina njenog života.

Iako u pjesmi ne navodi direktno imena neke aluzije su sasvim jasne. Tako u jedno strofi pjeva: "ne volim tvoje male igre i ne volim tvoju nakrivljenu binu" očito je da govori Kanje Vestu koji je na svojoj turneji Sent Pablo koristio nakrivljenu binu.

Prošlog ljeta njena svađa sa 40-godišnjim Kanjeom eksplodirala je nakon što je Kim Kardašijan pustila telefonski poziv između Vesta i Sviftove. U pozivu se čuje da Tejlor daje Vestu blagoslov da je spominje u svojim pjesmama. Ali kasnije je negodovala jer nije znala da će je poznati reper u pjesmama nazvati "kučkom".

Takođe, neki od stihova se očigledno odnose na njenu dugogodišnju prijateljicu sa kojom se kasnije posvađala, Keti Peri.

Pjesma ima elemente popa, densa i hausa a završava porukom: "Žao mi je, ali stara Tejlor se ne može sada da se javi na telefon. Zašto? Zato što je mrtva". Novi album treba da se nađe u prodaji 10. novembra i to će biti njen šesti album.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana