Večeras finale Evrovizije

Agencije
Večeras finale Evrovizije

Srpska predstavnica Sanja Vučić spektakularnim nastupom odvela je Srbiju u finale Evrovizije. Srpski tim proslavio je ulazak u finale Evrovizije u prestonici Švedske sa ostalih devet finalista.

Iako se još ne zna pod kojim brojem će Srbija nastupiti u finalu, poznato je da će Sanja pjevati u drugom dijelu finala u subotu.

Osim Srbije, za nastup u finalnom takmičenju za najbolju pjesmu Evrope 2016. godine, izborili su se i Letonija, Gruzija, Bugarska, Ukrajina, Poljska, Izrael, Litvanija, Belgija i daleka Australija.

Deset plasiranih takmičara iz drugog polufinala, pridružiće se u finalu predstavnicima Azerbejdžana, Rusije, Holandije, Mađarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, Češke, Kipra i Malte, kao i direktnim finalistima - Njemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj i zemlji domaćinu - Švedskoj.

Domaćini i voditelji programa bili su prošlogodišnji pobjednik "Evrosonga" Mans Zelmerlov i komičarka Petra Mede.

Svjetska zvijezda Džastin Timberlejk nastupiće takođe u subotu na "Evrosongu", promovišući svoju novu pjesmu.

Voditelj prošetao go

Švedski ljepotan Mans Zelmerlov na trenutak je publiku u stokholmskoj "Gloub areni" ostavio bez daha kada se pojavio pred kamerama potpuno nag. Intimne dijelove prekrio je samo plišanom igračkom vuka, našalivši se tako na račun bjeloruskog predstavnika Ivana, koji je želio da se na sceni pojavi go i sa pravim vukom. Organizatori mu to nisu dopustili jer se to kosi sa pravilima, ali im se zato Mans odužio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana