"Van Gog" i "Moreuz" posjetili "Banjalučku pivaru" uoči nastupa na Motofestu

Ilijana Božić
Foto: Dalibor Danilović

BANjALUKA - U susret večerašnjim nastupima na tvrđavi "Kastel" u Banjaluci bendovi "Van Gog" i " Moreuz" posjetili su „Banjalučku pivaru“.

Nakon nezaboravnog spektakla na prvoj festivalskoj večeri četvrtog Motofesta, publika će imati priliku da večeras uživa slušajući najljepše melodije uz odličnu atmosferu. Na magičnoj pozornici tvrđave, pored pomenutih bendova, nastupiće "Kerber" i "Bijesovi".

Frontmen "Van Goga" Zvonimir Đukić Đule istakao je da grupa ove godine proslavlja 35. rođendan.

- Opet smo u Banjaluci, baš tu gde je bend i nastao. Ovaj skup je jedan od nekoliko skupova u regionu koji je zasigurno najbolji, odlično organizovan, a i publika je uvek zadovoljna - kazao je Đule.

Dodao je da mu je  veoma drago  što će večeras podijeliti binu sa „Moreuzom“, „Bjesovima“ i „Kerberom“.

-Muzika se napokon budi-rekao je Đule.

Frontmen grupe "Moreuz"i generalni direktor Banjalučke pivare Ilija Šetka naglasio je da je Banjaluka centar Balkana.

-Banjaluka ima najlepšu i najbolju pivaru na celom Balkanu. Jedinu veliku, nezavisnu pivaru – „Banjalučku pivaru“ i „Nektar“ pivo. Ona ima i najveći moto festival na Balkanu – Motofest Moto kluba Stršljen- istakao je Šetka dodavši da mu je veliko zadovoljstvo što je ugostio prijatelja Đuleta.

Direktor Motofesta i predsjednik MK Stršljen Siniša Praštalo naglasio je da je posebno zadovoljstvo ugostiti goste sa svih krajeva svijeta, ali i postavljati nove standarde u organizaciji događaja, posebno  Motofesta koji je Banjaluku pozicionirao na regionalnoj turističkoj mapi.

„Banjalučka“ pivara i „Nektar“ pivo kao banjalučki brendovi sa više decenijskom tradicijom su od početka uz Motofest zahvaljujući kojem je Banjaluka postala prepoznatljiva u moto svijetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana